LEUPOLD VX-FREEDOM 1.5-4X20

  • 6 895 kr

Köp ditt LEUPOLD VX-FREEDOM 1.5-4X20 från Jakt & VIldmark. Leupolds kikarsikten har under många år varit en av storsäljarna i Sverige! Leupolds nya, belysta VX-

Ny leverans inom kort! Kontakta oss för mer information

Artikelnummer: 716
Leverantör: Fondprodukter
Dela

LEUPOLD VX-FREEDOM 1.5-4X20

Leupolds kikarsikten har under många år varit en av storsäljarna i Sverige! Leupolds nya, belysta VX-Freedom serie, ersätter storsäljaren VX-R i Sverige och ger dig ett oerhört kompetent, belyst kikarsikte till ett mycket fint pris!

Leupolds VX-Freedom serie ger dig prisklassens absolut bästa optik med krispiga, klara bilder och en extrem träffsäkerhet! 

Kort sagt- Du kan förvänta dig att din nya VX-Freedom kommer att leverera samma legendariska Leupold-prestanda och pålitlighet som jägare och skyttar i flera decennier har krävt och förlitat sig på, i kombination med en rad nya och förbättrade funktioner! Leupolds kikarsikten har gjort sig kända för många saker, men bland de viktigaste är att du i en Leupold alltid får ett kikarsikte som är lätt och samtidigt tål tuffa tag! Alla Leupolds sikten testas under extrema förhållanden innan de släpps på marknaden.

Leupoldsikten är utvecklade för att tåla tuff, praktisk jakt. Vare sig du ska släpa med dig ditt sikte genom täta skogspartier, eller om du ska ge dig ut i bergen, så är Leupold ett bra val. Självklart kommer VX-Freedom serien med Leupolds 30 åriga garanti, vilket garanterat ger dig ett kikarsikte som håller en livslängd!

Totallängd: 237mm
Vikt: 272g