Jakt & Vildmarks fantastiska ambassadörer

Här får ni följa Jakt & vildmarks fantastiska ambassadörer på deras resa i vildmarken med jakt och natur som fokus. Ta er tiden och låt er inspereras av deras härlig upptåg i vår vackra natur. klicka på bilden för att komma till deras Instagramsida och FÖLJ!


amanda.hunterandhandler

Amanda Dauksz

Nybliven jägare men redan efter tredje licensdagen på bössorna och på pyrsch fällde hon sin första bock. Och inte nog med det så fällde Amanda en stor 6-taggare på första älgjakten.

Andreas Magnusson

Andreas Magnusson

Uppvuxen i en jägarfamilj och jägarexamen som 13-åring. Jagar när säsongen tillåter med sin sambo Amanda och hunden Jäger. Åker gärna runt i sverige på olika jakter och vildmarksäventyr.

Erica Ling

Erica Ling

Bosatt i Järvsö där löshundsjakten ligger närmast hjärtat där Erica lägger siktet på björn och älg. När tillfälle ges så tar hon sig gärna söderöver och jagar vildsvin eller en sväng till närliggande sjö för bäverjakten. 

Martin Häll

Martin Häll

27-åring bosatt norr om Uppsala. Älskar jakt, fiske, djur & natur. Tar all tänkbar ledig tid och tillbringar den i skogen. Martin deltog i Skytte på Paraolympics i Rio 2016 och har ett VM-guld från 2014 i bagaget. 

Robert Stenqvist

Robert Stenqvist

Håller skyddsjakten varm och håller vildsvinen borta från böndernas grödor. Familjefar till 6st och har en vansinnigt förstående fru. Matlagning är ett stort intresse så är inte Robert och jagar så är det spisen som gäller.

Thomas Kitok

21år och bosatt med sina tre jakthundar och i Jämtland. Thomas Jagar allt som rör sig i Jämtlandsskogara men största fokuset ligger på rovdjur och älg. När Thomas inte jagar så försöker han hålla på med renskötseln så mycket som det går!

Martin Karlsson
Martin Karlsson

27-åring bosatt i Oskarshamn. När han inte jobbar på Scania så är det Jakt och vildmark på schemat och som varit en stor del ända från barnsben. Martin brinner för jakt med hund och vildsvinskjakt. 

Emelie Sigelind

Emelie Sigelind

Fick sitt jaktintresse under tiden hon bodde i Norge och där anammade hjort och gåsjakt. Hemma i Sverige (Gällivare) så är det ripa och älg på schemat och till hennes hjälp har hon sina två hundar Eddie & Crut.