Jakt & Vildmarks fantastiska ambassadörer

Här får ni följa Jakt & vildmarks fantastiska ambassadörer på deras resa i vildmarken med jakt och natur som fokus. Ta er tiden och låt er inspireras av deras härlig upptåg i vår vackra natur. klicka på bilden för att komma till deras Instagramsida och FÖLJ dessa härliga personer!

Amanda

Amanda Dauksz

Nybliven jägare men redan efter tredje licensdagen på bössorna och på pyrsch fällde hon sin första bock. Och inte nog med det så fällde Amanda en stor 6-taggare på första älgjakten.

Andreas

Andreas Magnusson

Uppvuxen i en jägarfamilj och jägarexamen som 13-åring. Jagar när säsongen tillåter med sin sambo Amanda och hunden Jäger. Åker gärna runt i sverige på olika jakter och vildmarksäventyr.

Martin Häll

Martin Häll

27-åring bosatt norr om Uppsala. Älskar jakt, fiske, djur & natur. Tar all tänkbar ledig tid och tillbringar den i skogen. Martin deltog i Skytte på Paraolympics i Rio 2016 och har ett VM-guld från 2014 i bagaget. 

Emelie

Emelie Sigelind

Fick sitt jaktintresse under tiden hon bodde i Norge och där anammade hjort och gåsjakt. Hemma i Sverige (Gällivare) så är det ripa och älg på schemat och till hennes hjälp har hon sina två hundar Eddie & Crut.

Robert

Robert Stenqvist

Håller skyddsjakten varm och håller vildsvinen borta från böndernas grödor. Familjefar till 6st och aktiverar även barnen i jaktens tecken. Matlagning är ett stort intresse så är inte Robert och jagar så är det spisen som gäller.

Martin Karlsson

Martin Karlsson

27-åring bosatt i Oskarshamn. När han inte jobbar på Scania så är det Jakt och vildmark på schemat och som varit en stor del ända från barnsben. Martin brinner för jakt med hund och vildsvinskjakt. 


JEHUNTING

Jörgen Everklint

Tog sin jägarexamen 1995 och jagade under några år, därefter ett uppehåll från jakten fram till2018. Nu är jakten en återfunnen passion med en förstående fru och dotter. Gillar långhålsskytte och håller skyddsjakten nära hjärtat men även en del pyrschjakt kommer in på schemat.