Regnkläder

Regnkläder!


Fiskare är inte de enda som går utanför vädret - jägare och andra friluftsentusiaster dras också utomhus av lusten att utsätta sig för elementen och uppleva naturen till fullo. Men ibland måste du hitta dina regnkläder för att undvika att bli blöt!

Jakt regnkläder för jägaren måste, som andra jaktkläder, erbjuda en hög grad av komfort och god rörelsefrihet. Det räcker inte att dina regnkläder håller vattnet ute, även om det naturligtvis är dess huvudsakliga syfte. Deerhunter tillverkar ett brett utbud av regnkläder, men först måste du bestämma varför och var du ska använda det. Sträckbara PU-material som är 100% vattentäta säkerställer god rörelsefrihet för en jägare i jakten på sitt stenbrott. Det rekommenderas för kraftigt regn, men inte för långa promenader där andningsförmåga är en viktig faktor. Om du behöver en uppsättning regnkläder med god andningsförmåga för en jakt där du räknar med att röra dig mycket väljer du regnkläder med ett integrerat membran. Våra regnkläder finns i gröna och mörka färger, eller i kamouflage, till exempel för bock eller andjakt.

Det kan vara en mycket bra idé att välja en uppsättning regnkläder som kan bäras över din vanliga jaktkläder. Vid jakt är det väldigt praktiskt att snabbt kunna ta på sig en regnrock när det molnar över, och väldigt trevligt att kunna ta av den igen när solen brister igenom. Det finns all anledning att göra livet så enkelt som möjligt för dig själv, vilket du kan göra genom att välja kläder från Deerhunters brett sortiment av regnkläder speciellt designade för jägaren.