Värmesikte - Mörkersikte

Välkommen till jakt & Vildmark och vårt fina utbud utav branschens bästa värmesikten, värmekikare och mörkersikten från bland annat ConoTech, InfiRay, Hikmicro och många fler. 

Det är inte bara att köpa en värmekikare eller ett värmesikte utan man måste vara ganska säker på sitt användningsområde, om det är åteljakt, pyrsch mm mm. Det finns modeller med olika räckvidder och upplösningar och modeller som du monterar på befintligt sikte och inte. Så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er att hitta rätt värmekikare eller värmesikte för just ditt ändamål. 

Utöver värmekikare och värmesikten så hittar ni allt för ditt jaktäventyr hos oss på Jakt & Vildmark och vi hjälper dig gärna i jakten på ny utrustning. 


Youtube hjälper självklart till en del för att hitta jämförelser vilket man självklart kommer långt med. Men det som är det viktigaste är hur du vill använda ditt värmesikte, termosikte eller mörkersikte. Kör du mest pyrsch så är ett normalförstorande 3-6 och långt detekteringsavstånd kanske det bästa. Kör du mest åteljakt och sitter på pass så är ett lågförstorande bättre och lite mindre sensor och optik funkar utmärkt. Är du en All-round och kliver runt i sådden så finns det även ett sikte för dig...... Ja valen är många. 

Så tveka inte att höra av dig så hittar vi rätt värmesikte, termosikte eller mörkersikte för din nattliga jakt.