Herrjackor / Unisex


Jackor för jakt 

Inte alla tänker på hur många funktioner en jaktjacka kan ha. Jaktkläder är inte bara gröna kläder som är praktiska för utomhusbruk - de har många funktioner och finns i ett brett urval för specifika typer av jakt. En jaktjacka som ska användas för aktiva jakter där du rör dig mycket måste uppfylla speciella krav. Här är till exempel andningsförmåga viktigt - medan andra egenskaper krävs när jakten innebär att man sitter stilla i blött och kallt väder där är god isolering utöver membranet är avgörande.

Deerhunter brinner för att tillverka jaktkläder av hög kvalitet. Man testar klädens lämplighet för olika typer av jakt och testar alla produkter i de miljöer som de är designade för. Deerhunter-produkter tillverkas av jägare för jägare i ett komplett sortiment för alla tillfällen och smaker - till exempel kamouflage, töjbara eller extra slitstarka tyger för hård terräng.

Sortimentet innehåller allt från jackor med ett vattentätt och vindtätt Deer-Tex-membran med ett isolerande Thinsulate-foder till allroundjaktjackor och Softshells för den aktiva jägaren. En snygg tweed-kavaj är också ett alternativ för jägare som vill ha klädsel till jaktmiddagen på kvällen. Deerhunter är en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av kamouflage. Att producera äkta och verklighetstrogen kamouflage är en konst. Jaktjackor finns med kamouflage som passar alla naturliga livsmiljöer och årstider - även när landskapet är täckt av en snötäcke eller det är viktigt att säkerställa högsta möjliga säkerhetsförhållanden.

Kollektionen innehåller också jaktkläder - och därmed jaktjackor - för kvinnor. Här måste designen utformas i enlighet med detta för att säkerställa god komfort och god rörelsefrihet under jakten. En jaktjacka för kvinnor behöver samma funktioner som en herrjacka, men med ett mer feminint utseende. 

Jaktjacka, Jaktkläder och jaktutrustning från Jakt & Vildmark!