Jaktkläder


Jaktkläder för alla väder

Letar du efter de rätta kläderna för jaktsäsongen? Då har du helt klart hittat rätt! Som jägare vet du att ingen jaktdag är den andra lik, men något som är det samma är behovet av rätta jaktkläder. Vår ambition och fokusering är att dina jaktäventyr ska vara de absolut mest minnesvärda. Du ska känna dig trygg i att dina jaktkläder kommer att skydda dig under de kyliga dagarna ute på jaktpasset, eftersöket eller smygjakten. Vi har allt du kan tänkas behöva där ute och du hittar herrjaktkläder och  damjaktkläder hos jakt & Vildmark. Vi erbjuder ett brett sortiment bestående av allt från jackor, byxor, och andra accessoarer för jägaren. 

Vi är återförsäljare av en utav de mest välkända varumärkena på marknaden inom jaktkläder och friluftskläder och det är Fullmundur. Hos oss på Jakt & Vildmark hittar du bekväma, tåliga och riktigt funktionella jaktkläder. Jaktkläderna finns både för dam och herr, i olika färger, material och mönster, så du kommer garanterat hitta din stil och kläder till din jaktform och ändamål vare sig det gäller fågeljakten, vildsvinsjakten eller älgjakten. 

Vi har kläder som passar alla behov, vare sig du precis fått upp intresset för naturen eller är en erfaren jägare. För absolut bästa hållbarhet på kläderna rekommenderar vi dig att följa tvättråden som finns för varje klädesplagg. Detta för att du ska kunna ta tillvara produkternas fördelar och garantier under många jaktsäsonger framöver. Att handla jaktkläder på nätet ger dig öppet köp i 7 dagar. Du kan därför prova våra produkter i lugn och ro hemma. 

För eventuella frågor så är du varmt välkommen att höra av dig via vår chatt eller via vårt kontaktformulär.