Åtelkameror

Uovision är ledande i utvecklingen av åtel- och övervakningskameror och sätter löpande nya standarder i vår bransch. Tillsammans med hög tillförlitlighet, breda användningsområden och genomtänkta funktioner gör deras kameror otroligt populära till övervakning av både det vilda och egendomen. 

Kameror från ledande Uovision är rankade som ett av världens främsta och där man vunnit flertalet  åtelkamera test i olika tidningar och på olika mediaplattformer. Vinsterna av åtelkamera test bekräftar kvaliteten och tillförlitligheten på produkterna från Uovision. 

Uovision åtelkamera

Uovision åtelkamera har ett stort användningsområde och är ett mycket populärt val vid köp av åtelkamera. Åtelkamerorna från Uovision är försedda med en mängd välutvecklade funktioner där man att enkelt ska kunna övervaka vilt och egendom. I sortimentet finns bland annat åtelkamera som är appstyrd som skickar både bilder och filmer i hög mycket hög kvalitet samt åtelkamera moln tjänst som väldigt enkelt styrs via Uovision egna tjänst. 

Åtelkamera appstyrd från Uovision tar en bild när någon eller någonting rör sig framför kameran och skickar den sedan direkt till en app i mobilen eller via e-post. Kameran fotar dag som natt, sommar som vinter och har en blixt som är helt osynlig för både djur och människor. Åtelkamera appstyrd kan drivas med vanliga AA-batterier och använder sig av det mobila nätverket. Detta skapar en enorm flexibilitet och fungerar utmärkt för övervakning av hemmet, sommarstugan eller varför inte förrådet. 

Uovision lämnar två års fabriksgaranti på alla deras kameramodeller.

Ett självklart val för övervakning av egendom och vilt!

Åtelkameror finns det gott om av olika modeller och tillverkare. Vi på Jakt & Vildmark har valt att jobba med marknadens bästa åtelkameror från UOVision.

En åtelkamera fungerar alldeles utmärkt även till att övervaka gården, huset, båten, arbetsplatsen eller hönshuset. 

Med hjälp av NG-Sim som är ett abonnemang för åtelkameror så har du tillgång till dina bilder via en app som du enkelt delar med andra och till en mycket låg kostnad.