Infiray

Jakt & Vildmark tillsammans med InfiRay Outdoor och InfiRay 

Förser dig med de mest professionella optoelektroniska lösningarna så som värmekikare och värmesikten för jakt och för utomhusfantasten!

InfiRay en av de ledande inom teknik och innovation, vilket ger dig en bättre utomhusupplevelse och en fantastisk upplevelse med produkterna. Medan 17 μm i pixelstorlek fortfarande är den huvudsaklige storleken av värmeavbildningsdetektorerna, ger infiray´s välutvecklade 12 μm -teknik utomhusprodukter och applikationer tydligare och mer detaljerade bilder.

InfiRay vet att oavsett om det gäller naturlig observation, jakt eller räddning förväntar du dig att dina enheter ska vara din assistent. Med detta mål i åtanke har InfiRay arbetat hårt för att utveckla produkterna, så att du kan se tydligare, längre och bättre.

InfiRay vet att dina produkter ska vara så pålitliga och stabila som möjligt, så vi kompromissar aldrig för kvalitet; Från forskning och utveckling till produktion och leverans använder vi de strängaste kraven för att garantera kvalitet och förse dig med pålitliga högkvalitativa produkter!

infiRay´s engagemang för excellens har vunnit gunst hos utomhuskunder i mer än 89 länder runt om i världen.……

infiRay, din pålitliga optoelektroniska utomhusexpert, som hjälper dig att utforska och upptäcka mer!