Recension på en riktigt trevlig spotter!!

|17/11, 2020

Recension på en riktigt trevlig spotter!!

Hejsan,

Man är som alla andra inom denna kategori av människor (Jägare).  Man har bra lätt att bli pryltokig när något nytt kommer in på den Svenska marknaden. 

Och i just detta fall så har vi (jag) lagt vantarna på mörkersikten och kikare från HIKVision. HIK har funnits med på marknaden sedan.....ja typ jättelänge sedan :) Och har sitt ursprung från kameraövervakningen. 

När det skall jagas vildsvin så vill man gärna vara så smidig som möjligt. Inte allt för mycket som dinglar och flänger när man rör sig framåt. SÅ jag har i detta nu börjat använda HIKVisions minsta värmekikare LC06. 

Jag blev skeptisk när jag såg dess pris på 5 800kr, jag var riktigt skeptisk om jag skall vara ärlig när jag packade upp denna sak ur sin förpackning, jag var fortsatt skeptisk när den låg för uppladdning........MEN DRA MIG BAKLÄNGES!!

Jag slog igång denna rackare och tog mig en titt i mörkret.........YES den fungerar och SOM den fungerar. Den har inte den största sensorn eller upplösning för den delen, men den levererar riktigt riktigt bra. Den passar mig perfekt när jag ska söka av vassen, dikeskanterna, åkerkanterna och när jag sitter och passar vid åteln. 

Den ger mig allt som behövs och den tar ingen plats i fickan inte heller jobbig att ha hängandes runt halsen krypandes genom buskar.

Om jag ska ge denna rackare ett betyg från 1-10.....Så vill jag nog allt ge den en 7:a

Nackdel - Ja den har ju inte samma upplösning som en kikare för 30 000kr

Fördel - Den kostar 5 800kr och när du sedan vill växla upp till en 30 000kr kikare så får du garanterat tillbaka nästan alla pengar när du säljer den. Och den är liten och smidig!