Infiray TL35 - Värmesiktet som tar marknaden med storm

|23/06, 2021

Infiray TL35 - Värmesiktet som tar marknaden med storm

Infiray TL35 - Ett värmesikte som tagit den svenska marknaden med storm

Det finns en uppsjö med olika värmesikten och som ny jägare eller jägare som introduceras i mörkerjakten finner nog marknaden av mörkeroptik ganska galen. 

Vi på Jakt & Vildmark har nog i detta läge hittat en favorit bland termiska enheter som i sin helhet levererar ett helt fantastiskt intryck till en bra prisnivå. 

Infiray TL35 introducerades på den svenska marknaden för inte allt för länge sedan och det var en del trevande från sugna och inbitna vildsvinsjägare - Infiray.....Vad är det för något? - har dom en tubmodell och dom härmar Pulsar. - Jag har alltid haft Pulsar och kommer ALDRIG att använda något annat. 

Ja ni fattar och ni känner säkert igen er i ovan beskrivning :) 

Hos oss på jakt & Vildmark så lät vi några inbitna Pulsarägare testa denna rackare till värmesikte, och reaktionen var oslagbar på många sätt. - HUR kan detta sikte leverera en bättre densitet och detaljrikedom än ett Pulsar XP50? Detta var nog den fråga som kom mest. 

Vi har hjälpt många Pulsarfantaster att bli otrogna (Förlåt) och insett att Infiray är att räkna med och där byten gjorts från Pulsar till Infiray.

Vi vill dock säga att Pulsar också gör otroligt fin mörkeroptik som på papper och i sitt användande har områden bättre än Infiraysikten, Men vi kan inte släppa att du får ett ruggigt bra värmesikte för under 30 000kr som knöpper 50 000kr siktena på fingrarna på många delar.