Infiray Värmesikten, termiska sikten och mörkersikten från 
Jakt & Vildmark

Välkommen till jakt & Vildmark och vårt fina utbud utav branschens bästa värmesikten, värmekikare och mörkersikten från bland annat ledande Infiray

Det är inte bara att köpa en värmekikare eller ett värmesikte utan man måste vara ganska säker på sitt användningsområde, om det är åteljakt, pyrsch mm mm. Det finns modeller med olika räckvidder och upplösningar och modeller som du monterar på befintligt sikte och inte. Så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er att hitta rätt värmekikare eller värmesikte för just ditt ändamål. 

Utöver värmekikare och värmesikten så hittar ni allt för ditt jaktäventyr hos oss på Jakt & Vildmark 


Infiray TL35 - Värmesikte i tubmodell
Ett värmesikte som utklassar det absolut mesta på marknaden med termiska sikten som också kostar 15 000kr-20 000kr mer. Helt otroligt om ni frågar oss. Och till priset helt fantastiskt.

Infiray CL42 - Värmesikte Clip-On 
Här har ni ett väldigt kompetent termiskt sikte som du frontmonterat på ditt befintliga dagsikte. OCH med ett enkelt klipp så kan du även använda denna som värmekikare.

Infiray CML25 - Värmesikte Clip-On
En otroligt vass 25mm frontmonterat värmesikte. Väldigt enkel att använda med enkla menyer i robust och smidigt format. Kan användas som värmekikare.

Infiray CTP13 - Värmesikte Clip-On
Här har ni minstingen från Infiray. Och bara för att den är liten i sitt format betyder inte det något negativt. Detta lilla värmesikte levererar en fantastiskt krispig bil och perfekt på åteljakten.

Infiray SCT35 - Värmesikte med montage
Denna levererar en helt fantastisk bild och du detekterar på hela 1800 meter. 35 mm objektiv med en ruggigt bra sensor så är denna helt fantastisk. 


Infiray Rico RL42 - Värmesikte 
Detta är ett värmesikte som ger en otrolig mångsidighet. Knivskarp AMOLED-Skärm och en riktigt bra förstoring så levererar den i världsklass.