Superpaket Infiray TL35 Värmesikte och Infiray E3W Värmekikare

 • 41 790 kr
 • 36 790 kr

Värmepaketet Infiray TL35 och Infiray E3WMöt Infiray TL35 - Tube SerienDen levererar en kvalitet som är helt otrolig, och till priset helt oslagb

Ny leverans inom kort! Kontakta oss för mer information

Artikelnummer: 775
Dela

Värmepaketet Infiray TL35 och Infiray E3W

Möt Infiray TL35 - Tube Serien

Den levererar en kvalitet som är helt otrolig, och till priset helt oslagbart. 

Den har en skarp 35 mm objektivlins som fokuserar den tillgängliga värmestrålningen. Siktfältet på detta termiska sikte är 7,5 x 5,6 grader. Ögonavlastningsavståndet mäts till 60 mm. Bakom linsen på Tube TL35 hittar du den (okylda, 12 mikrometer) 384 x 288 pixlar värmekärna som uppfriskar bilden vid 50Hz. 

Den termiska kontrasten (NETD) för detta värmesikte är <50mK. De fysiska måtten på denna termiska sikte läser 385 x 85 x 75 mm (lwh) som väger 900 gram. Det hanterar damm, stötar och vatten (stänk). Tube TL35 är byggd för att användas i jaktäventyr och polisoperationer. Hög bildkvalitet

Tube-serien är konstruerad för felfri användning under extrema väder- och temperaturförhållanden. Oavsett om miljön är iskall eller blåsig het eller inte, behåller bilden sin kontrast och levande färger utan förlust av bildhastighet.

Användarvänligt gränssnitt

Vridknappen ger jämn zoomning medan fyra navigeringsknappar ger optimal känsla av kontroll.

Bild-i-bild-funktion

Bild-i-bild-funktionen förbättrar noggrannheten genom att ge en 2x förstorad bild högst upp på skärmen. Det hjälper till att zooma in på ett mål samtidigt som synligheten för hela synfältet bibehålls.


Ultraclear Mode

Det inbyggda ultraklara läget är utformat för dåliga väderförhållanden, såsom kraftig dimma och regn. Det kommer att göra Tube-serien mer känslig och kunna ge mer information till ditt öga.


Pålitligt konstruktion i aluminium

Tube-serien är tillverkad av aluminium och är utformad för att förbättra tillförlitligheten. Tubesiktet är utformat för robust tillförlitlighet och har en förstärkt men ändå lätt metallkonstruktion. Precisionstillverkning av huselement garanterar felfri prestanda.

Monteras med 30mm ringar


Tillräcklig driftstid och flexibelt batterival

Arbetstiden för bulit-in-batteriet är upp till 13 timmar, och med utbytbara 18500-batterier ger siktet ytterligare 2,5 timmars drift. Finns ett powerpack att köpa till om man vill, Det hittar du här

Extremt detekteringsområde

Den kombinerar den avancerade termiska bildsensorn och den högkvalitativa optiska germaniumlinsen för att ge ett oöverträffat detekteringsområde upp till 1800 meter.

Inbyggd videoinspelare och WiFi-anslutning

16 GB intern lagring ger 24 timmars videoinspelningsfunktion eller cirka 20 000 bilder av fotolagring. WiFi-läge möjliggör upp till fyra anslutningar samtidigt.

Specifikation av Infiray TL35

 • 12 µm sensor Bild-i-bild (PiP) Fullt aluminiumhus 
 • Monteras på standard 30mm ringar 
 • + 8 timmars kontinuerlig användning 
 • Upp till 1800 m detekteringsområde 
 • Videoinspelning WiFi-bildöverföring 
 • Lins: 35 mm Diopterjustering-5 +5 
 • Ögonavlastningsavstånd 60 mm 
 • Optisk zoom3,1 x Digital zoom 12,4 x 
 • FOV (h / v) 7,5 ° / 5,6 ° 
 • Termisk typ Okyld 
 • Sensorupplösning (h / v) 384 pixlar / 288 pixlar 
 • Pixelhöjd12 µm Känslighet50 mK 
 • Skärmupplösning (h / v) 1280 pixlar / 960 pixlar 
 • Uppdateringshastighet: 50 Hz Output 
 • skärmfärg Full färg 
 • 30mm ringar för Weaver/Picatinny medföljer 
 • Klarar av 6000 joule. kan monteras på kalibrar så som .375 H & H, kaliber 12 och 9.3x64.

Ditt pris för denna oslagbara rackare: 28 895 kr 

pssstt!! Detta sikte ger Pulsar XP50 en ordentlig match, och många andra också för den delen.

OBS!! För att aktivera Zeroing och för att få fram korset i siktet gör följande: Starta siktet och efter uppstart håll ned knappen  (P) och knappen för ljusstyrkan samtidigt i upp till 30 sekunder. Nu ska allt vara igång! SKITJAKT

Bruksanvisningen finns endast i digitalt format HÄR!

Infiray EYE V2.0 E3w - Perfekt spotter till perfekt pris

Det kan inte bli mycket bättre än såhär. Infiray E3w är en helt fantastisk spotter som med sin germanium sensor levererar en bild som ingen annan tillverkare gör idag i samma division av värmekikare. 

Den kompakta och eleganta designen och de enkla driftfunktionerna gör Infiray E3w till den perfekta följeslagaren.

Hög bildkvalitet

Infiray EYE V2.0 E3w har en utvecklad högpresterande VOx -detektor som gör att du kan få detaljerade termiska bilder så att det blir enklare att söka efter mål i mörker och snabbt avgöra om viltet är skjutbart. Värmekikaren består av avancerade programvarualgoritmer för att öka bildklarhet och övergripande bilddetaljer vilket resulterar i ett skarpare, mer detaljerat synfält och förbättrade objektidentifieringsmöjligheter.


Fickstorlek på detta Monokular

InfiRay EYE-serien är en monokulär värmekikare i fickformat. Infiray E3w avslöjar din omgivning och hjälper dig att se människor, föremål och djur över hundratals meter bort. Enkel att använda, med stillbild och videoinspelning, är EYE den perfekta följeslagaren, oavsett om det är i på jaktmarken eller på din egen bakgård.

5 färgpaletter

Eye V2 -serien tillhandahåller fem färgpaletter för att uppnå verklig färgtemperaturkartläggning, inklusive "white hot", "black hot", "red hot", "color" och "hot target highlight". Att växla mellan olika färgpaletter är extremt enkelt och snabbt gjort. 


Bild-i-bild-funktion

Bild-i-bild-funktionen förbättrar noggrannheten genom att ge en 2x förstorad bild av retikelområdet högst upp på skärmen. Det hjälper till att förstora målet samtidigt som resten av synfältet bibehålls.


Inbyggd videoinspelare och WiFi-anslutning

16 GB minne är tillgängligt för C2W/E3W, som kan möta 40 000+ foton eller 24 timmars kontinuerlig videoinspelning,  så mycket som möjligt för att lagra spänningen under varje jaktmoment. Den inbyggda WiFi-modulen tillåter 4 anslutningar samtidigt. 


Infiray E3w

Sensor, upplösning: 256x192

Pixelstorlek: 12 μm

NETD: ≤ 40mk

Objektiv: 19mm

Synfält: 13,5 ° x10,1 °

Skärmupplösning: 720x540

Zoom: x2

Batteritid: upp till 12 timmar

Detekteringsavstånd: 695 meter

Wifi: Ja

Lagring: 16GB

Mått, mm: 160x62x62

Vikt: 320g